Cotton Ball Lights – Antraciet – 20 Ballen/Lichtjes

Met de lichtslinger van het merk Cotton Ball Lights verander je jouw kinderkamer in een handomdraai tot een sfeervolle omgeving. De handgemaakte lichtslinger heeft om de 12 centimeter een nieuwe lampion, ook zijn De Cotton Balls zijn gemaakt van Polyester garen. Cotton Ball Lights is een gecontroleerd en goedgekeurd World Fair Trade Organization. Lichtslinger, lampion, kinderkamer.

Styling

Deze lichtslinger staat echt bij alles! Of je nu een modern of industrieel interieur hebt, deze lamp is 100% de juiste keuze. Vanwege de rustige, maar stoere tinten kun je hem fantastisch combineren. De Cotton Ball Lights passen in iedere ruimte: van kinderkamer tot woonkamer. De lichtslinger is verkrijgbaar in diverse kleuren, te vinden tussen de verlichting archieven.

Montage

Elke Cotton Ball heeft een klein gaatje van ongeveer een halve centimeter. Nadat je een klein knipje in het balletje gemaakt hebt (ca. 1 cm), kan het volledige lampje erin gestoken worden. Het snoer is transparant en heeft een aan/uit-schakelaar, hierdoor kun je het bijna overal plaatsen zonder dat het misstaat. lichtslinger kinderkamer lampion

Socials

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze Instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends.

De inhoud van het product bevat een lichtslinger van 20 stuks: totaal 264 cm met een afstand tussen de lampjes van 12 cm. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 29.95
Afmetingen & details
Lengte in CM
378
Aantal bolletjes met lampjes
20
Stroomtoevoer
Stopcontact