Koko’s Glazen Theelicht – Bruin ø9 x 7cm – Set van 2

Voor degene die graag met een gedimd lichtje een kop thee drinken op de bank! Dit theelicht creëert sfeer in iedere ruimte en doordat die in een set van twee komt ben je in een keer klaar! De set is ook leuk om cadeau te doen aan een iemand, in bijna iedere gelegenheid. Je kunt dit theelicht gemakkelijk combineren met andere producten uit onze collectie zoals leuke table boosters of andere items. Voor deze komende zomer is dit dé trend om in huis of in je tuin te hebben doordat we het afgelopen jaar, en ook dit jaar weer veel thuis zullen gaan spenderen. Dit maakt het nóg belangrijker om het thuis zo gezellig mogelijk te maken, en dat doe je natuurlijk samen met Koko Loco!

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze Instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends. theelicht set van 2

De inhoud van het product bevat een Koko’s Glazen Theelicht – Bruin ø9 x 7cm – Set van 2. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 16.95
Afmetingen & details
Kleur
Bruin
Diameter in CM
9
Hoogte in CM
7
Materiaal
Glas

Koko Alternatieven

Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Wit Marmer

Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Wit Marmer

Ik maak een gezellige avond nog sfeervoller!

€ 28.95
Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Zwart Marmer

Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Zwart Marmer

Voor wie van warm en knus houden

€ 28.95
Vand Theelicht / Airplant Houder Zwart Marmer van House Raccoon

Vand Theelicht / Airplant Houder Zwart Marmer van House Raccoon

Wist je al dat er een boom wordt geplant als je mij koopt?

€ 21.95