Kandelaar Aap met Banaan – Goud 19 X 13.5 X 20

Een dolle dierenbende in je interieur. De kandelaar, de aap met banaan in de kleur goud zal enorm veel leven opwekken in jouw ruimte., het is helemaal van deze tijd! Mensen trekken de natuur meer in huis om een gevoel van rust en ruimte te creëren. De kandelaar, de aap met banaan in de kleur goud zal enorm veel leven opwekken in jouw ruimte. Met zijn tijdloze design past die gemakkelijk in elke hoek van de kamer en met een brandende kaars zorgt die voor enorm veel sfeer. De kandelaar is natuurlijk ook erg leuk zonder kaars!

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends.

De inhoud van het product bevat een Gouden apen kandelaar die een banaan vasthoudt, in de banaan kun je een kaars steken. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 28
Afmetingen & details
Lengte in CM
19
Hoogte in CM
20
Breedte in CM
13,5
Materiaal
Polyresin
Kleur
Goud