Candle Open Flower Off Kandelaar – Housevitamin

Candle Open Flower Off Kandelaar – Housevitamin

Een eettafel zonder kandelaars is een eettafel zonder ziel. Deze gouden kandelaar brengt eenvoud en een Scandinavische sfeer aan jouw tafel. Stylingtip: Kandelaars zijn gemaakt om te mixen en matchen. Combineer deze eens met de andere kandelaren voor een speels effect.

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends. tuinkabouter middelvinger

De inhoud van het product bevat een Candle Open Flower Off Kandelaar – Housevitamin. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 11.95
Afmetingen & details