CoolLux Wijnkoeler

CoolLux Wijnkoeler

CoolLux is de musthave voor een etentje, in de tuin, tijdens een feestje thuis of buiten. Gebruik binnen of buiten om drankjes gekoeld te houden, de CoolLux kan gemakkelijk tot vier blikjes of flessen bevatten. De krachtige ingebouwde luidspreker voegt sfeer toe aan elke sociale bijeenkomst. Met zijn minimalistische designdetails in Scandinavische stijl is de CoolLux een aantrekkelijke, decoratieve toevoeging aan elke ruimte. Het verlicht ook, waardoor een subtiel sfeerlicht ontstaat en een middelpunt voor elk feest. De doos bevat een wijnkoeler met geluid en licht. Met de CoolLux is het ongetwijfeld gezellig tijdens iedere gelegenheid. Door het handige handvat is de CoolLux makkelijk te tillen.

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends. wijnkoeler geluid licht

De inhoud van het product bevat een CoolLux Wijnkoeler. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 179.95
Afmetingen & details
Lengte in CM
31
Breedte in CM
36
Hoogte in CM
36

Koko Alternatieven

Cilinder Vaas – Donker Bruin / Koffie – ø10 x 30cm

Cilinder Vaas – Donker Bruin / Koffie – ø10 x 30cm

Strak en een tikkeltje speels

€ 24.95
Gusta Tafellamp LED – Beton – Ø 9 x H 12cm

Gusta Tafellamp LED – Beton – Ø 9 x H 12cm

Inclusief een meegeleverde LED lichtbron!

€ 36.95
Leila Vaas – Donker Bruin – ø19 x 35cm

Leila Vaas – Donker Bruin – ø19 x 35cm

Ook leuk op zichzelf!

€ 34.95
Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Zwart Marmer

Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Zwart Marmer

Voor wie van warm en knus houden

€ 28.95