Lichaam Vaas (Vrouw) – Roze – 8 x 16cm

Lichaam Vaas (Vrouw) – Roze – 8 x 16cm

Weer eens wat anders in ons assortiment, een vaas in de vorm van een vrouw! Ietwat gedurfd maar wel erg mooi op het eerste oog. Deze vaas in de vorm van een body past zowel naast je bed als in de woonkamer en met droogtakken of je andere favoriete bloemen. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk anders ook onze alternatieven en andere kleuren onder het kopje ‘vazen’. Lichaam Vaas (Vrouw)

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze Instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends. vaas beige modern

De inhoud van het product bevat een Lichaam Vaas (Vrouw) – Roze – 8 x 16cm. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 28.95
Afmetingen & details
Hoogte in CM
16
Materiaal
Keramiek
Kleur
Roze

Koko Alternatieven

Alu Raw Gouden Vaas

Alu Raw Gouden Vaas

Geef kleur aan je interieur

€ 34.95
Koko’s Decoratieve Vaas – Groen ø12,8 x 28,7cm

Koko’s Decoratieve Vaas – Groen ø12,8 x 28,7cm

Ook leuk met een paar eucalyptus takken!

€ 27.95
Leila Vaas – Donker Bruin – ø19 x 35cm

Leila Vaas – Donker Bruin – ø19 x 35cm

Ook leuk op zichzelf!

€ 34.95
Raw Antique Gouden Vaas

Raw Antique Gouden Vaas

Mix & match mij met een table booster

€ 44.95