Florence Vaas – Bruine Stippen – ø16 x 22cm

Florence Vaas – Bruine Stippen – ø16 x 22cm

Met deze vaas creëer je rust in je interieur. Donker bruine stippen zijn helemaal in in 2021 en we zien het erg veel terug in de chiquere interieurs. Door de rechte vorm van de vaas ontstaat er een speelse look waardoor je de vaas gemakkelijk combineert met een strak interieur. Je zult merken dat het je ruimte een stuk gezelliger maakt. Deze vaas staat erg leuk met een bosje tulpen, pioenrozen of een leuk setje droogbloemen voor degene die liever niet iedere week bij de bloemist langsgaat. Erg mooie kleuren bij deze donkerbruine cilinder vaas zijn beige en lichtbruin. Door deze kleuren te combineren creëer je een tijdloos gevoel, waar je hem ook plaatst. Vaas koffie stippen bruin.

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze Instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends. vaas koffie stippen bruin

De inhoud van het product bevat een Florence Vaas – Bruine Stippen – ø16 x 22cm. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 29.95
Afmetingen & details
Diameter in CM
16
Hoogte in CM
22
Materiaal
Glas
Kleur
Donker Bruine Stippen

Koko Alternatieven

Alu Raw Gouden Vaas

Alu Raw Gouden Vaas

Geef kleur aan je interieur

€ 34.95
Leila Vaas – Donker Bruin – ø19 x 35cm

Leila Vaas – Donker Bruin – ø19 x 35cm

Ook leuk op zichzelf!

€ 34.95
Raw Antique Gouden Vaas

Raw Antique Gouden Vaas

Mix & match mij met een table booster

€ 44.95