Vand Theelicht / Airplant Houder Wit Marmer van House Raccoon

Vand Theelicht / Airplant Houder Wit Marmer van House Raccoon

Voor je staat er een hybride theelicht! Je kunt er namelijk ook een plantje in steken. Vand is met erg veel zorg ontworpen en met de hand gemaakt in het atelier van House Raccoon in België. Door de geometrische vorm maak je met dit item gegarandeerd een statement, waar je het ook zet. Daarnaast wordt er ook voor elk verkocht product van dit merk een boom geplant! Op deze manier wordt de ecologische voetafdruk van het product verkleint en helpen we de aarde weer iets mooier worden. Theelicht marmer wit.

Vanwege het handgemaakte karakter is elk object volledig uniek en kan het afwijken van de afgebeelde foto’s.

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends.

De inhoud van het product bevat een Vand Theelicht / Airplant Houder van het merk House Raccoon, in de kleur wit marmer. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 21.95
Afmetingen & details
Gewicht in G
185
Afmetingen in CM
8.3 x 9.8 x 5.2
Materiaal
Gipscomposiet
Eigenschappen
Handgemaakt, waterdicht en geschikt voor kaarsen met een diameter van 4,7 cm