Ga met een glimlach door het leven. Bij twijfel: lach. Het is verbazingwekkend hoeveel blijdschap een simpele glimlach kan opleveren, bij jezelf en bij de mensen om je heen. Omgeef je door een fijne en vertrouwde omgeving en probeer eens out-of-the-box te denken, doe eens gek. Doe alsof je in een goede bui bent, al snel zul je merken dat je écht in die goede bui komt. Dit gevoel is wat we iedereen willen geven, iedere kans die we krijgen.

Tell me more!

Door stad en land af te reizen proberen we in contact te komen met échte ontwerpers en fabrikanten, en met écht bedoelen we degene met een goed verhaal. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen waar we graag om bekend staan. We nemen alleen items op in ons assortiment die overeenkomen met onze missie en visie en zorgen er op deze manier voor dat we iedereen kunnen laten thuiskomen in hun eigen vertrouwde omgeving.

De grondlegging

Koko Loco vertaalt letterlijk naar compleet, heel, volslagen GEK. Koko is een fins woordje, en loco uiteraard Spaans. Je moet toch een beetje loco zijn om op zo’n combinatie te komen?.. Ik ben deze webshop begonnen om mijn lifestyle uit te kunnen drukken in het interieurleven, en mijn interesse in woonaccessoires. Het is mijn doel om een platform te creëren voor te-gekke woonaccessoires die continue meevaren op de nieuwste hedendaagse trends.

Koko Loco is opgericht in 2020 door Ralf Klein