Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Zandkleur

Morgan Theelicht van House Raccoon (set van 2) Zandkleur

Dit theelicht genaamd Morgan is onmisbaar in ieder modern interieur. Doordat ze erg minimalistisch zijn, zijn ze ook erg makkelijk te combineren met andere items in je huis! En wist je al dat er bij ieder item wat er verkocht wordt van House Raccoon een boom wordt geplant? Op deze manier verkleinen we onze ecologische voetafdruk. De theelichten zijn handgemaakt in het atelier van House Raccoon in Mechelen (België) en zijn daar ook zorgvuldig ontworpen. Theelicht set van 2 zandkleur.

Vanwege het handgemaakte karakter is elk object volledig uniek en kan het afwijken van de afgebeelde foto’s.

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends.

De inhoud van het product bevat een Morgan Theelicht (set van 2) van het merk House Raccoon, in een zandkleur. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 28.95
Afmetingen & details
Gewicht in G
305
Afmetingen in CM
7.1 x 14.7 x 6.8
Kleur
Sandy Beige (Zandkleur, Beige)
Materiaal
Gipscomposiet
Eigenschappen
Handgemaakt, waterdicht en geschikt voor kaarsen.

Koko Alternatieven

Vand Theelicht / Airplant Houder Wit Marmer van House Raccoon

Vand Theelicht / Airplant Houder Wit Marmer van House Raccoon

Fleur je bureau op met dit geometrische theelicht!

€ 21.95
Vand Theelicht / Airplant Houder Zwart Marmer van House Raccoon

Vand Theelicht / Airplant Houder Zwart Marmer van House Raccoon

Wist je al dat er een boom wordt geplant als je mij koopt?

€ 21.95