Villa Collection – Vloer Lamp 26 x 80 cm Zwart

Villa Collection – Vloer Lamp 26 x 80 cm Zwart

Ook wel de vloerlamp Knold genoemd van de reeks ‘A Simple Mess’ van Svenlars doet het met zijn 80cm hoogte erg goed als leeslamp naast je bed of bank, maar staat ook erg gezellig in die ene lege hoek van je kamer. Verder is deze vloerlamp gewoon echt een plaatje! Met dit tijdloze design haal je direct meer sfeer in huis. Met zijn zwarte stalen basis  is dit een hele stevige vloerlamp die ook als tafellamp ingezet kan worden. Tip van het huis: draai er een smartlight in zodat je hem vanaf je telefoon kunt bedienen! Je kunt ons altijd een belletje geven met de vraag naar advies hierover.

Verder zijn wij van Koko Loco enorm bezig met ons assortiment te delen met de wereld! Je kunt voor inspiratie altijd terecht op onze Instagram pagina: @kokoloco.nl. Hier delen wij bijna dagelijks tips & tricks over de nieuwste trends en hoe je deze het beste kunt combineren.

Verder kun je ons ook vinden op onze Facebook pagina. Hier plaatsen we dagelijks updates omtrent het bedrijf. Hier kun je onze openingstijden vinden, vragen stellen en ook al onze producten bekijken en vergelijken! Ook op Facebook proberen we iedereen te inspireren en zelf up-to-date te blijven met de allernieuwste trends. Plano Plate Spikkel Schotel.

De inhoud van het product bevat een vloerlamp Knold. Mocht u nog vragen hebben kunt u 7 dagen in de week terecht bij onze klantenservice via de telefoon of doormiddel van een mail te sturen naar info@kokoloco.nl. Ook kunt u een vraag achterlaten op een van onze sociale media pagina’s.

€ 199.95
Afmetingen & details
Fitting:
E27
Lichtbron:
Exclusief
Breedte in CM
26
Hoogte in CM
80
Kabel
Ja

Koko Alternatieven